.

♫ What am I supposed to do when the best part of me was always you ♫
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces
They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
'Coz she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks
no it don't break even, even no.
What am I gonna do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces, yeah
♫ I'm falling to pieces ♫

snart bär de av....

Tjo! Har alla haft en bra helg? Det har inte jag haft men ja hoppas på att veckan som kommer bli betydligt bättre. I morrn drar man ner till stockholm :) Ska bli så kul o få träffa släkt o vänner!
Datan följer med på resan så ja tror de kommer blir ganska mkt uppdatering under resans gång ;)
Ne nu ska ja ta o sova så ja orkar kliva upp i morrn! Ska åka härifrån klockan 9 i morgon bitte ;o
Gonatt o sov så gott allehop!
kram Louise <3

Den 30 oktober

R.I.P Älskade Vaja! Kommer sakna dejj som fan! 03.06.88 - 31.10.10! ♥

trött, trött o åter trött

kan inte fatta att jag är så trött jämt.. tycker inte att jag går o lägger mej nå sent på kvällarna men de e ju kanske de som e felet får för lite sömn.. och jag drömmer världens konstigaste drömmar så jag vaknar flera gånger per natt av panik o undrat fall de va en dröm eller fall de hade hänt på riktigt.. så nu ska ja prova o lägga mej litte tidigare o se fall ja e litte piggare när ja vaknar i morrn :) 

godnatt allehopa :)
passar på o lägga in en bild på min älskade häst :) fotograf: andreawiksten :)
kram Louise <3

Den 25 oktober

I'm a small, lonely girl in big, evil world!


...

Is this the end?

Den 24 oktober

Godmorgon alla glada!
Har alla sovit gott inatt? Det har iaf jag gjort. Var så jäkla trött igår kväll. Så när jag o Andrea skulle kolla på film så somna jag bara efter några minuter. :P Hade redan sett filmen en gång så ja visste va den handla om.
är det någon annan än jag som tycker den här filmen är grym? :)

Nu ligger jag o väntar på att Andrea ska vakna. Hon e så söt så när hon sover. :) Idag vet jag inte vad som händer. men de lär väl bli litte småfix i stallet. vi ska även försöka klippa klorna på kaninen, får se hur det går ;)
Hoppas Älsk kommer hit idag oxå så man får träffa han nå. han skulle tydligen jobba eftermiddagsskift den här veckan så då kommer man inte få träffa han på hela veckan :/ Hur ska ja överleva?! ;o hehe :P
Hoppas alla får en bra dag idag :)
Kram Louise <3

:)

Tjolahopp!
Nu är jag med andrea och vi har nyss komme hem, har vare i stallet och ride o fotat en massa :) ni kommer snart få se bilder här :) Hon ska sova här i natt oxå :) alltid lika kul o va med den där glada "ungen" :) döda mej inte nu andrea ;)

Btw ja fattar inte hur man kan va så sur för en sån liten sak!? Märks inte att du är så många år äldre än mej för ja t.o.m beter mej mognare än dej....

Vad ska alla andra göra i helgen då? :)
Kram Louise <3

<3

Saknar dej så sjukt mycket älskade mamma!
Saknaden blir bara större o större för varje dag!
Hoppas du har de bra där uppe! <3

(y)

Tjolahopp!
Nu är tågbiljetterna bokade! Så på måndag på höstlovet så drar jag ner mot stockholm! :D så jäkla kul och få träffa moster o mormor o morfar o alla andra där nere igen :) o ja va så smart så ja lyckades övertala pappa att ja skulle få ta med hans bärbara data ner. skulle inte överleva annars att vara utan data i 5 dagar! ;o ;)
hoppas bara inte att de händer samma sak som de hände när jag o tove skulle åka. Hann typ åka 400 m från t-centralen i s-holm så blir vi stannande för ett tåg framför hade kört på 2 banbyggare. så där fick vi sitta o vänta i 3 timmar i tåget utan mat. de enda som dom på tåget kunde erbjuda var kaffe. då blev väldigt less. tur att man hade tove med sig annars tror ja hade klivit av tåget o tage ett senare tåg.
Kram Louise <3

Den 20 oktober

Hej. Ja ska börja med o säga grattis till min underbara vän Andréa som fyller 16 år idag! <3
den har dagen har väl vare ganska bra. gjorde geografiprov idag som ja faila totalt på. Sedan va ja på hc o fick sista sprutan av gardacil vaccinet. usch va ja hatar sprutor! sedan spenderades eftermiddagen på ridskolan. gick inte så jättebra på lektionen vet ej varför men de bara kändes så.
och jag har vare jättedeprimerad hela dan för att vi har fått snö nu natten som va o den har inte tinat bort och har vare minusgrader typ hel dan. fy nu är vintern på väg.
Åhhhh ja blir å förbannad på mej själv ibland. Jag säger precis vad ja tycker o tänker till folk vare sig ja känner dom eller inte. ibland kan de väl va bra att man vågar stå för sin åsikt. men i mitt fall så är de bara negativt. som till exempel idag var de en liten unge i bussen som satt o glodde på mej. o direkt så sa ja: " va fan glor du på?!?!?!".  istället så hade ja kunnat igorerat ungejävlen o han hade slutat glott men nu bara för att ja sa sådär så fortsatte han ju bara o glo o räckte även ut tungan åt mej. o samma sak fall inte ja vill va med en viss person för att ja inte gillar den så säger ja de för högt. min tankar bara ploppar ut genom munnen innan ja hinner reagera. nåt ja måste börja träna på. :P
Litte engelska pluggning o sen sova! godnatt!
Kram Louise <3

den 17 oktober

Hejhej!
förlåt för ja inte har uppdaterat något nu på ett tag. men ja har verkligen inte haft tid. vette fan va ja har sysslat med med nån blogg-tid har de inte funnits. Och dom senaste 2 dagarna har vi inte haft nå internet heller men nu är de fixat. :) I lördags var ja iaf till Andréa, hon fyller år nu på onsdag men då skulle hennes föräldrar fira henne i lördags så då blev ja bjuden. alltid lika roligt o träffa den flickan. så härligt humör som alltid smittar av sig. det spelar ingen roll hur ledsen eller förbannad ja e så kan hon alltid få mej att le. En underbar vän <3
Och idag har ja inte gjort så mkt mest tagit det lugnt. Sånna dagar kan man behöva oxå :)
Imorrn blire skola igen, vill inte, orkar inte men måste....
Saknar min Älskling så mycket så ja håller på spricka. Hoppas ja får träffa han nå nån eftermiddag nu efter han har jobbat på dagarna. Annars får man se fram emot helgen o hoppas veckan går väldigt snabbt! <3
Ne nu ska ja gå o lägga mej. Godnatt vänner!
kram Louise

kul grej..

Kollade in på Linas blogg alldeless nyss o hon hade lagt upp en liten rolig länk.
så ja gör de ja oxå :)
kram Louise <3

<3

Att saknaden kan bli så stor. De finns hela tiden i tankarna va som hände o varför de just hände dej. Man förstår inte förrns de verkligen händer hur mycket en förälder betyder för en. Att ha nån man kan prata om vad som helst med. Bara det där slöpratet om vad som helst vid köksbordet som man behöver ibland, att bara få prata av sej. Att kunna ha en mamma famn man kan komma till när man verkligen behöver de, när allt har gått käpp rätt åt helvete. Man vill hela tiden tro att du ska komma tillbaka och allt ska bli som vanligt. Men så e de inte. Man tror verkligen aldrig att de kan hända en själv att man kan mista en förälder.
Saknar dej så jävla mkt Mamma! :( <3

detta är resultatet av att man har väääääldigt tråk

taget från Tove.

Jag heter: Louise
Jag vill: Läsa klart skolan så ja kan börja jobba istället
Jag har: Latat mej alldeles för mkt i helgen
Jag är rädd för: Loppor
Jag är inte: Läskig
Jag sjunger/spelar: Lyssnar gör ja helllre
Jag är: Lång... not
Jag dricker: Tropisk juice är min favorit
Jag äter: Lakrits
Jag älskar: Lime = emil baklänges 
Jag gillar inte: Läskiga Alkisar

Kopiera detta och svara på frågorna med ett ord som
börjar på första bokstaven i ditt namn... :)

Den 11 oktober

Hej o hå!
Har nyss komme hem från stallet har vare ut på en liten ridtur o nattat hästarna :) De e sjukt hur snabbt de blir mörkt nu på kvällen. innan ja hade hunne fått tag i hästen i hagen o gjort i ordning den så var de nästan mörkt men ja stack ut ändå o innan ja hann hem så var de kolsvart, inge kul när man inte har nån pannlampa :P
har vare en helt okej dag på skolan idag faktiskt. men ja får damp på vissa lärare som inte kan förklara riktigt på ren svenska! o man får en häfte med text o ett häfte med frågor osså ska man svara på dom frågorna o läraren säger " svaren finns i häftet". men icke att de gör! så ja fick ett litet nervsammanbrott idag på läraren men de va väl behövligt :P
va även till doktorn idag o de gick faktiskt ganska bra men ja har verkligen fobi för doktorer :o hela ja skakar o blir helt tyst när ja går in hos en doktor. vet att de låter knäpp men ja kan verkligen inte rå för de.
O ja e så jäkla dansugen just nu så att ja måste ta o kolla när de e dans i stan :D nån som vet när de e dans där nästa gång? :)
Här har ni nåra riktiga bra dansbands låtar ;)
kram Louise <3

Music in my (L)

Vet att Björn bröder är en barnfilm men ja tycker den ändå e såå bra. O den här låten tycker ja är så fin :)

den 10 oktober

Hej,
Har alla haft en bra helg?
min helg har vare ganska bra med blandade känslor. De höll på bli den sämsta helgen i mitt liv men som tur va så redde allt ut sig. O idag blev äntligen min svenska rapport klar så ja har nyss skickat den till min lärare så n hoppas man bara att den blev godkänd :)
just nu sitter ja o kollar runt på gina tricot o man hittar alltid nåt man skulle vilja ha :)
Vad tycker ni? :)
Ha en bra kväll allesammans!
Kram Louise <3

...

I don't think I can handle this anymore! :(

Den 9 oktober

Hej,
vet att de har vare jätte dålig uppdatering här men ja har verkligen inte haft tid o blogga vette fasen va ja har gjort men tid för att blogga har de inte funnits.
Den här helgen har vare riktig hemma helg. pappa har börjat jaga igen så i morse åkte ja på att va barnvakt åt min lillebror o idag va han ovanligt snäll lät mej sova ända till klockan 10 så då vare bara o skynda sej till stallet o släppa ut hästarna. var även ut o red en sväng idag, som sagt han kan typ ingenting så när ja ville att han  skulle backa då upfattade han de som att stegra.. inte kul. + att de blåste till just då så att en pressenning i närheten prassla till s han hoppade till o ja lyckades inte få armarna runt halsen på han så ja ramla av. märkte nu att de gör ganska ont att ramla av. så dagens resultat är att ja o pluttas har verkligen mkt att träna på.

Nu sitter ja o hoppas på att älsk ska komma hit..  för ja håller verkligen på dö av att ja saknar han så mycket! :(
Dagens låt:
Verkligen älskar denna låt! Love till den! (L)
Kramen Louise <3

skola, skola o åter skola..

Tjo!

nu sitter ja i datasalen o ska egentligen jobba franska men ja e inte riktigt på de humöret :P
ja sitter o kollar på litte gymnasieprogram o de lutar åt att de blir barn o fritid eller livsmedel :)
fall de blir barn o fritid då vill ja plugga vidare till polis efter gymnasiet.

satt o kolla på fb oxå osså såg ja en god vän till mej hade lagt upp en länk på när en häst är helt avslappnad o gör precis va tjejen säger o hon har inge träns eller nå på. sånt tkr ja är fränt. så de blir ett framtida projekt för mej o pluttas :)

så ja lägger väl upp länken här oxå :)





Kramen Louise <3

Den 5 oktober

Tjo!
Va kul att flera har börjat läst min blogg, så nu hoppas ja att ni fortsätter med de o kommenterar litte oxå! :)
Idag va ja o min klass in till stan o va på jamti på ngt som kallades "på flykt". Vi fick typ leka att vi va en flykting som skulle fly till sverige. Va intressant o se hur såna personer hade de som verkligen va på flykt. Men de blev ganska drygt i längden. De höll på i ca 4 timmar efter 1 timme hade man blive less. Men som sagt man fick iaf veta nå nytt idag. Osså gick ja ner på stan o köpte ett par stövlar men de blev inte sånna som ja la in bild på i förra inlägget utan ett par andra. Får se bild nån annan dag :)
Va har ni gjort idag?
Kramen Louise <3

snabb inlägg...

Hejsan,
nu ska ja försöka skriva ett litet inlägg innan ja går o lägger mej o gör läxor. Den här dagen har ju inte vare världens bästa för mej, har vare på jätte dåligt humör. men nu börjar ja äntligen bli på litte bättre humör! :)
Börjar känna mej litte smått stressad nu för skolarbetena.
  • Svenska rapport klar den här veckan.
  • Matte prov klar den här vecken. har flera sidor kvar till provet. :o
  • So. har arbete att man ska göra sina egna frågor till provet. faktiskt ganska svårt.
  • O sen geografi. som ja inte vet när vi prov på så de gäller o plugga nu..
har iaf suttit o kolla runt på flera sidor på nätet efter skor till mej men ja är ju så kräsen så ja hittade bara ett par stövlar som ja gillade.
Vad tkr ni om dom?
I morrn ska vi i klassen in till stan på nå jäkla skit. vissa tkr de e jätte kul de vi ska på o andra tkr de suger så man vet ju inte vad man ska tro. hoppas de blir bra där inne iaf!
Godnatt o sov så gott!
Kramen Louise <3

Dåligt humör-dagen idag...

hejhej!
Min rubrik idag säger väl allt.... Blev helt plötsligt på världens sämsta humör nu på eftermiddan för typ ingenting. 
men men de lär gå över när ja börjar sova sen.. 

iaf va ut på första ridturen med plutten här hemma idag. o han är bara för underbar! Så jäkla snäll o hur lugn som helst! fall han fortsätter o va så här snäll o så då kommer han få stanna här. då tänker ja absolut inte släppa iväg han! :) Han har väldigt mkt o lära men ja märkte idag att han va ganska lättlärd :) de gillar vi! (y)
Just nu sitter ja o lyssnar på låten: Who Am I To Say med Hope.
Jättefin låt, värd o lyssna på!
Kramen Louise <3

(L)

Du är anledningen
Till att jag står kvar
Du är meningen i mitt liv
Den enda meningen jag har
Du är mitt syfte
Utan dig står allt stilla
Du är min själ
Du fyller mig med känslor
Du är mitt samvete
Du får mig att tänka rätt
Du är mitt hjärta
Och det är för dig det slår





Är så jävla glad att jag har dej älskling!
Jag tror att fall de inte hade vare för dej så hade ja inte suttit här idag..
När mamma hade gått bort så hittade ja ingen anledning för mej att leva..
Men sedan kom du in i mitt liv sen dess har ja haft en anledning att andas o le varje dag!
Love you! (L)

Den 2 oktober

Hej igen!
Min dag har vare jätte bra den började med att vi åkte mot brunflo för att vi skulle hämta hästen. när vi kom dit så fick ja provrida den o de gick väl ganska bra förutom att den stack med mej från början menmen ja höll mej kvar iaf :) så nu har ja låna den på prov i en månad innan ja ska bestämma mej fall ja vill ta den eller inte :)
O den kallas Bx men min lillebror John-erik tyckte de va för svårt o säga så han döpte om bx till plutten.. så från och med nu så heter hästen plutten ;) haha de komiska e ju att "plutten" e ju inte direkt pluttig han e nästan 165 cm hög :P haha
Får väl se fall de blir nå mer inlägg ikv eller inte :)
+ att ni få som läser denna blogg får gärna kommentera skulle va väldigt uppskattat från min sida :)
kramen Louise ♥

Ett litet kvällsinlägg...

halloj!
kom nyss hem, har vare hos en kompis här i byn o vi satt o kollade på idol :)
för första gången på flera år så har ja verkligen försökt följa allt. men de går sådär men ja har ändå hittat min små favoriter ^^ Jag verkligen tycker att elin sjunger bra o har en frän attityd :) o sen går de ju inte o undgå att björn polisen från boden är sååååå jävla snygg ;)
Ne nu tror ja ska ta o krypa in under täcket o sova ja. Ska upp jätte tidigt i morrn för att fara o hämta the horse :)
Ha en bra kväll allihopa o ta de lungt med spriten ;)
Kramen Louise

Den 1 oktober

Hej igen!

Har veckan er? Min vecka har iaf vare bra. Den har gått så sjukt fort men de e ju bra när de är skola ;)
Hade engelska prov igår som ja va va litte nervös inför men vi fick svaren idag o jag hade 91,5 av 99 så de va ju MVG nivå (y)
Den här helgen tror ja kommer bli jätte bra ska åka hämta den nya hästen imorrn och som de har låtit på ägaren när ja har pratat med henne så är hästen kallad BX jätte snäll så man hoppas på de bästa nu :) 
Nu är de sista timmen innan vi slutar. Skulle ha haft gympa nu men jag är jätte förkyld och mina halsmandlar är såååååååå hääääääär stora.. ogilla! får väl försöka vila upp mej i helgen :)
Ne nu ska ja ta o plugga vidare på min rapport om dans i svenska nu så den blir klar nångång :)




Här är en bild på den nya hästen :)


Kramen Louise ♥


RSS 2.0